[vc_row][vc_column][vc_column_text]Zapraszamy na warsztaty kulinarne w Sollares – 18 listopada 2017. Pierwsze spotkanie będzie poświęcone kuchni hiszpańskiej. Warsztaty poprowadzi Daniel del Rosal Garcia pasjonat kuchni hiszpańskiej. Podczas spotkania nauczymy się przyrządzać paelle.
Menu warsztatów:
Paella w trzech odsłonach
- ARROZ NEGRO – czarna paella
- PAELLA DE MARISCO – paella z owocami morza
- PAELLA VEGANA – paella wegańska
Sosy do patatas bravas:
- ALL OLI – sos majonezowo czosnkowy
- SALSA BRAVA – pikantny sos pomidorowy
- MOJO VERDE – sos z Wysp Kanaryjskich
- SALSA ROMESCO – pikantny sos czosnkowo- migdałowy
+ deser niespodzianka 🙂
Miejsce warsztatów:
Przepis Studio Kulinarne
ul. Zgoda 8E, Piaseczno
godz. 11:00-14:00
Cena warsztatów 210 zł / osoby
Pakiet dla rodzin: druga osoba 150 zł, dziecko 100 zł
Zapisy: instytut@sollares.pl, 723-33-33-45
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]